Agencija MTT, zavarovalne storitve

 

domov/ storitve/kolesarski produkt/ kartica KZS

NA KOLO: KARTICA KOLESARSKE ZVEZE SLOVENIJA

Skupaj s Kolesarsko zvezo Slovenije in njenimi partnerji od leta 2011 dalje sooblikujemo pet različnih oblik kolesarskih kartic, ki se med seboj razlikujejo po paketu zavarovanj. V letošnjem letu lahko izbirate med naslednjimi paketi:


KATERA BARVA KOLESARSKE KARTICE MI NAJBOLJ USTREZA?

Sem rekreativni/-a kolesar/-ka ali član/-ica kolesarskega društva/kluba, ki ne tekmuje in ne hodi na maratone. Nezgodnega zavarovanja ne potrebujem.

Izberite BELO KARTICO v višini 10 EUR.
Podrobneje o beli kartici KZS-ja ...

 

Sem rekreativni/-a kolesar/-ka ali član/-ica kolesarskega društva/kluba, ki ne tekmuje in ne hodi na maratone. Želim imeti sklenjeno tudi nezgodno zavarovanje.

Izberite ZELENO KARTICO v višini 30 EUR.
Podrobneje o zeleni kartici KZS-ja ...

 

Sem rekreativni/-a kolesar/-ka ali član/-ica kolesarskega društva/kluba in sodelujem na kolesarskih prireditvah, občasno tudi v tujini.

Izberite MODRO KARTICO v višini 70 EUR.
Podrobneje o modri kartici KZS-ja ...

 

Sem član/-ica kolesarskega društva/kluba, ki aktivno kolesari in tekmuje na kolesarskih prireditvah doma in v tujini. Želel/-a bi zavarovati tudi svoje kolo.

Izberite SREBRNO KARTICO v višini 150 EUR.
Podrobneje o srebrni kartici KZS-ja ...

 

Sem član/-ica kolesarskega društva/kluba, ki aktivno kolesari in sodeluje na kolesarskih prireditvah doma in v tujini. Želel/-a bi imeti največje kritje tudi v tujini in pri zavarovanju svojega kolesa.

Izberite ZLATO KARTICO v višini 240 EUR.
Podrobneje o zlati kartici KZS-ja ...

 

KAKO NAJHITREJE PRIDOBIM KARTICO?

Na naslov Kolesarske zveze Slovenija ali preko e- maila kzs@kolesarska-zveza.si pošljite izpolnjeno pristopno izjavo kartice KZS 2019. V primeru izbire srebrne ali zlate kartice, izpolnite še vlogo za kasko zavarovanje kolesa 2019. Vlogi priložite tudi račun (če gre za novo kolo) ter sliki kolesa ter serijske številke.

kolesarska kartica

KOLESARSKA KARTICA

Kolesar je udeleženec v prometu: upoštevati mora cestno-prometne predpise, nosi odgovornost za povzročeno škodo tretjim osebam, lahko poškoduje sebe in svojo lastnino.

Zaščitite se s kolesarsko kartico.

ZAVAROVANJE ODGOVORNOSTI DRUŠTVA IN/ALI TRENERJEV/VADITELJEV

ZAVAROVANJE ODGOVORNOSTI DRUŠTVA IN/ALI TRENERJEV/VADITELJEV

Smisel zavarovanja je pridobiti pravno zaščito ter zavarovalno kritje v primeru civilno-pravnih odškodninskih zahtevkov tretjih oseb.

Kolesarska društva/ klubi

Trenerji/ vaditelji

odgovonrost organizatorja prireditev

ODGOVORNOST ORGANIZATORJA PRIREDITEV

Organizatorji prireditev se lahko zaščite pred civilno-pravnimi odškodninskimi zahtevki obiskovalcev vaših prireditev ter sodelujočih pri njihovi pripravi.

Preberite več.

slovenija kolesari

VSESLOVENSKA AKCIJA SLOVENIJA KOLESARI

Na enem mestu do najpomembnejših informacij v povezavi z akcijo Slovenija kolesari, ki letos poteka že 19. leto zapored.

  • > O akciji;
  • > časovni prikaz akcij;
  • > krajevni prikaz akcij.

  • Prijava na e- novice:
    Podrobno o kolesarski kartici: