Agencija MTT, zavarovalne storitve

 

domov/ storitve/ zavarovalni produkt- predmet zavarovanja

ZAVAROVANJE ZA (SKORAJ) VSAKO SITUACIJO

Če niste prepričani, katera vrsta zavarovanja je najprimernejša za vas, lahko uporabite pripomoček, ki vas bo pripeljal do zavarovanja/zavarovanj, ki ga/jih potrebujete in vam prihranil čas.


1.

Smo majhna, družinska ekskluzivna zastopniško-zavarovalna agencija. Majhnost je naša prednost, saj nam omogoča individualni pristop do strank. Za vas si bomo vzeli čas in vam ponudili tako zavarovanje, kot bi ga sklenili tudi sami.

2.

Skoraj 90 % naših strank nam zaupanje izkazuje z večletno zvestobo.

3.

Odgovorili bomo na vaše dileme. Ker pa ne moremo poznati vseh odgovorov na vaša raznolika vprašanja, se bomo v takem primeru za pomoč obrnili na strokovne ali pravne službe zavarovalnice.

4.

Na področju zavarovalništva imamo bogate in dolgoletne izkušnje in se zavedamo, da so vsakodnevne spremembe in prilagajanje tržni konkurenci postale edina stalnica.

5.

Zavarovalniška tematika je težko razumljiva nekomu brez predznanja in se je ne da osvojiti na hitro. Odločanje o določeni temi, za katero ne poznamo vseh dejstev oziroma sploh ne vemo, da obstaja, pa je resnično nemogoče. Z našo pomočjo lahko pridobite potrebno osnovno znanje, prepoznate rizike, ki jih resnično potrebujete in sklenete takšno zavarovalno pogodbo, ki vam bo dala občutek varnosti.


ZDRAVSTVENA ZAVAROVANJA

NEZGODNA ZAVAROVANJA

ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA

POKOJNINSKA ZAVAROVANJA

ZAVAROVANJA VOZIL IN TOVORA

POŽARNA IN DRUGA ŠKODNA ZAVAROVANJA

ZAVAROVANJA ODGOVORNOSTI

KAVCIJSKA ZAVAROVANJA

 


Prijava na e- novice:
Podrobno o kolesarski kartici: