Agencija MTT, zavarovalne storitve

 

domov/ storitve/ zavarovanja

ZAVAROVANJA ZA (SKORAJ) VSAKO SITUACIJO


Primerjava zavarovalništva v Sloveniji od ustanovitve Agencije MTT pred 24 leti in danes je zelo zgovorna. Edina stalnica so spremembe. Spreminjajo se:

 • 1. način sklepanja zavarovanj- nič več ni polic, pisanih na roko in v treh kopijah, prav tako ne prednatisnjenih obrazcev, ki jih je bilo potrebno preklicati v Uradnem listu, če je prišlo do napake v izpisu ...
 • 2. potrebe naših zavarovancev in z njimi zavarovalni produkti;
 • 3. pravila znotraj zavarovalnice, zaradi katerih je potrebno nenehno izobraževanje o zavarovalnih rešitvah;
 • 4. zavarovalni subjekti na tržišču (že naša pot je vodila vse od Croatie, Slovenice, d.d. in Slovenice Življenje, d.d preko Adriatic Slovenice, d.d. in KD Življenje, d.d. do današnjega Generalija, d.d.).
 • Če so bile še nedolgo tega najpogostejše oblike zavarovanj fizičnih oseb zavarovanje avtomobila, zavarovanje doma, dopolnilno zdravstveno zavarovanje ter življenjsko zavarovanje, je v zadnjih letih prišlo do povečanega trenda sklepanja nezgodnih, nadstandardnih zdravstvenih zavarovanj in zdravstvenih zavarovanj v tujini.

  Pravne osebe pa so najpogosteje sklepanim (tj. požarnemu, vlomnemu, strojelomnemu, zavarovanju vozil in elektronike) dodale kolektivne oblike nezgodnih zavarovanj ter Specialistov z asistenco, s katerimi zaščitijo sebe in svoje zaposlene. Opažamo pa tudi porast povpraševanj iz naslova poklicnih in proizvajalčevih odgovornostih ter odgovornosti iz dejavnosti. Posebej zanimive postajajo tudi različne oblike kavcijskih zavarovanj.

  Obstaja pa še vrsta drugih zavarovanj, ki marsikomu še niso poznana. Vabimo vas, da jih raziščete na naših spletnih straneh, hkrati pa obnovite še svoje znanje o najpogosteje sklepanih zavarovalnih produktov.

  Morda vam bodo v pomoč pri iskanju vam smiselnih zavarovanj naslednji premisleki:


 • 1. Kaj je tisto, kar želim zavarovati? PREDMET ZAVAROVANJA

 • Je to vaše stanovanje? Zdravje? Psiček? Avtomobil? Kolo? Otrok? Za vsakega od njih je potrebno vedeti tudi, zakaj si to želite zavarovati? Kaj je tisto, kar vas najbolj skrbi, da bi se zgodilo vašemu predmetu zavarovanja? Tako lahko lažje določimo vaše potrebe, ki so navedene v naslednjih treh točkah: tj. željena kritja, zavarovalno vsoto ter kraj zavarovanja.

  S klikom na Predmet zavarovanja boste s pomočjo pripomočka za iskanje primernih zavarovanj lahko sledili predmetu zavarovanja in izbrali potrebne rizike.

 • 2. Za katere rizike želim to zavarovati? ZAVAROVALNA KRITJA.

 • Kaj se lahko pripeti mojemu predmetu zavarovanja? Zgori v požaru? Umre? Se poškoduje? Se razbije? Pokvari? Ga nekdo ukrade? S klikom na Zavarovalne vrste dobite vpogled v različne vrste zavarovanj in preko njih v kritja, ki jih lahko zavarujete.

 • 3. Kje želim, da je to zavarovano? ZAVAROVALNI KRAJ.

 • 4. Za kakšen znesek želim to zavarovati? ZAVAROVALNA VSOTA.

 • Ker pa se zavedamo, da marsikomu čas predstavlja denar in si ne more privoščiti raziskovanja, vas vabimo, da nas kontaktirate na telefonsko številko 041 618 821 ali mail mtt@siol.net in nam predstavite svoje želje, na podlagi katerih vam bomo lahko svetovali in prihranili tako vaš čas kot tudi denar.


  ZDRAVSTVENA ZAVAROVANJA

  NEZGODNA ZAVAROVANJA

  ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA

  POKOJNINSKA ZAVAROVANJA

  ZAVAROVANJA VOZIL IN TOVORA

  POŽARNA IN DRUGA ŠKODNA ZAVAROVANJA

  ZAVAROVANJA ODGOVORNOSTI

  KAVCIJSKA ZAVAROVANJA

   


  Prijava na e- novice:
  Podrobno o kolesarski kartici: