Agencija MTT, zavarovalne storitve

 

domov/ storitve/ kolesarski produkt

VARNO NA KOLO

Kolesarski produkt je prilagojen potrebam tako rekreativnih in vrhunskih kolesarjev kot tudi organizatorjem kolesarskih prireditev, kolesarskim klubom in društvom ter trenerjem in vodnikom.


1. Imetniki licence Kolesarske zveze Slovenija

Podrobnejše informacije o zavarovalnih kritjih licenc za leto 2018 najdete na povezavi licenca KZS.

2. Imetniki članske kartice Kolesarske zveze Slovenija

Članske kartice KZS so namenjene rekreativnim in ostalim kolesarjem in veljajo eno leto od dne pristopa k zavarovanju. Izbirate lahko med dvema paketoma. Podrobnejše informacije se nahajajo na strani kartice KZS.

3. Imetniki kombinacije kolesarskih zavarovanj

Tako kot članske kartice KZS so kombinacije kolesarskih zavarovanj namenjene rekreativnim in ostalim kolesarjem. Za razliko od kartic ne vključujejo ugodnosti bonitetnih partnerjev, ugodnosti na prireditvah Slovenija kolesari ter ostalih kolesarskih informacij. Kombinacije zavarovanj vključujejo cenovno ugodnejša zavarovalna kritja za kolesarje, ki veljajo eno leto od dne pristopa k zavarovanju. Kritja lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in že obstoječim zavarovanjem. Podrobnejše informacije se nahajajo na strani kombinacije zavarovanj za kolesarje.

4. Organizatorji rekreativnih in tekmovalnih kolesarskih prireditev

Zaščitite se s sklenitvijo zavarovanja odgovornosti organizatorja prireditve.

5. Kolesarski klub ali društvo, trenerji in vaditelji

Vsak kolesar, trener, kolesarski klub ali društvo bi zavoljo svoje in socialne varnosti svoje družine oz. finančne stabilnosti kluba ali društva moral imeti sklenjeno zavarovanje odgovornosti. Zakaj? Prometno nesrečo lahko povzroči tako oseba, ki kolesari občasno kot tudi reprezentančni kolesar z več kondicije in izkušnjami. Poziv k plačilu odškodnine iz naslova odgovornosti pa lahko prejmeta tudi klub in trener. Običajno gre v takih primerih za visoke zneske, v skrajnem primeru o njih odloča sodišče.

Več informacij za kolesarske klube in društva ter trenerje ali vaditelje.kolesarska kartica

KOLESARSKA KARTICA

Kolesar je udeleženec v prometu: upoštevati mora cestno-prometne predpise, nosi odgovornost za povzročeno škodo tretjim osebam, lahko poškoduje sebe in svojo lastnino.

Zaščitite se s kolesarsko kartico ali kombinacijo zavarovanj za kolesarje.

ZAVAROVANJE ODGOVORNOSTI DRUŠTVA IN/ALI TRENERJEV/VADITELJEV

ZAVAROVANJE ODGOVORNOSTI DRUŠTVA IN/ALI TRENERJEV/VADITELJEV

Smisel zavarovanja je pridobiti pravno zaščito ter zavarovalno kritje v primeru civilno-pravnih odškodninskih zahtevkov tretjih oseb.

Kolesarska društva/ klubi

Trenerji/ vaditelji

odgovonrost organizatorja prireditev

ODGOVORNOST ORGANIZATORJA PRIREDITEV

Organizatorji prireditev se lahko zaščite pred civilno-pravnimi odškodninskimi zahtevki obiskovalcev vaših prireditev ter sodelujočih pri njihovi pripravi.

Preberite več.

slovenija kolesari

VSESLOVENSKA AKCIJA SLOVENIJA KOLESARI

Na enem mestu do najpomembnejših informacij v povezavi z akcijo Slovenija kolesari, ki letos poteka že 19. leto zapored.

  • > O akciji;
  • > časovni prikaz akcij;
  • > krajevni prikaz akcij.

  • Prijava na e- novice:
    Podrobno o kolesarski kartici: