Agencija MTT, zavarovalne storitve

 

domov/ storitve/ zavarovanja - vrste zavarovanj

ZAVAROVANJA ZA (SKORAJ) VSAKO SITUACIJO-
preko sklopov zavarovanj do posameznih zavarovalnih vrst

Zdravstvena zavarovanja. Nezgodna zavarovanja. Življenjska zavarovanja. Pokojninska zavarovanja. Zavarovanja vozil in tovora. Požarna in druga škodna zavarovanja. Zavarovanja odgovornosti. Kavcijska zavarovanja. Imena so intuitivna, pa vendar se je dobro podrobno seznaniti z možnostmi, ki jih nudijo posamezna zavarovanja, zavarovalnimi pogoji ter nekaterimi splošnimi informacijami.

1.

Smo majhna, družinska ekskluzivna zastopniško-zavarovalna agencija. Majhnost je naša prednost, saj nam omogoča individualni pristop do strank. Za vas si bomo vzeli čas in vam ponudili tako zavarovanje, kot bi ga sklenili tudi sami.

2.

Skoraj 90 % naših strank nam zaupanje izkazuje z večletno zvestobo.

3.

Odgovorili bomo na vaše dileme. Ker pa ne moremo poznati vseh odgovorov na vaša raznolika vprašanja, se bomo v takem primeru za pomoč obrnili na strokovne ali pravne službe zavarovalnice.

4.

Na področju zavarovalništva imamo bogate in dolgoletne izkušnje in se zavedamo, da so vsakodnevne spremembe in prilagajanje tržni konkurenci postale edina stalnica.

5.

Zavarovalniška tematika je težko razumljiva nekomu brez predznanja in se je ne da osvojiti na hitro. Odločanje o določeni temi, za katero ne poznamo vseh dejstev oziroma sploh ne vemo, da obstaja, pa je resnično nemogoče. Z našo pomočjo lahko pridobite potrebno osnovno znanje, prepoznate rizike, ki jih resnično potrebujete in sklenete takšno zavarovalno pogodbo, ki vam bo dala občutek varnosti.S klikom na spodnje ikone boste preusmerjeni na strani posameznih sklopov zavarovanj, od koder boste lahko pridobivali informacije posameznih vrst zavarovanj.

V kolikor pa niste prepričani, katera vrsta zavarovanja je najprimernejša za vas, si lahko pomagate z našim pripomočkom za iskanje primernih Zavarovanj glede na predmet zavarovanja.


ZDRAVSTVENA ZAVAROVANJA

NEZGODNA ZAVAROVANJA

ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA

POKOJNINSKA ZAVAROVANJA

ZAVAROVANJA VOZIL IN TOVORA

POŽARNA IN DRUGA ŠKODNA ZAVAROVANJA

ZAVAROVANJA ODGOVORNOSTI

KAVCIJSKA ZAVAROVANJA

 


Prijava na e- novice:
Podrobno o kolesarski kartici: